ONTWERP IS EMPATHIE

IWBI, Int. WELL Building Institute 2022 

Deze studie leert op wetenschappelijke wijze hoe de fysieke en sociale omgeving invloed heeft op onze gezondheid, welzijn en prestaties.

Wellbeing in interiors 2023

Opleiding Interieur filosofie en comfortgericht ontwerpen dat een positieve invloed heeft op mensen in werk- en woonruimtes.

 

Oliver Heath Biohilic Design 2021

Principes van Biofilie Ontwerp en hoe mensgericht ontwerp onze omgeving kan veranderen om gezondheid en welzijn te verbeteren.

Tinker imagineers 2007-2020

Tinker is een bedrijf, geen studie, maar wel de beste leerschool voor het ontwerpen in experience design.

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht 1995-2000

Opleiding voltooid in studierichting grafische vormgeving

Anna ontwerpt plekken vanuit de behoefte van de gebruiker. Ze brengt in kaart wat de bezoeker nodig heeft en onderzoekt hoe het ruimtelijk ontwerp daarin kan bijdragen.

 

Experience centers, musea, werkplekken, binnen- en buitentuinen, ziekenhuizen en uitvaartcentra: daar waar de ruimte onlosmakelijk verbonden is met de beleving komt Anna tot een passend concept en ontwerp. 

 

Anna mixt hierbij grafisch, belevings- en biophilic ontwerptechnieken en komt zo tot ideeën en plekken die inspirerend, informatie- of betekenisvol zijn. Haar projecten kenmerken zich door de focus op mens en natuur.

 

BDA 2024

Ambassadeur van de Biophilic Design Academy. Een platform dat kennis deelt over ontwerpen met de principes uit de natuur.