SAMEN BEREIK JE MEER

"Anna is een ontwerpster die mensen altijd centraal plaatst bij haar uitgangspunten. 

Ze vindt op die manier functionele

oplossingen, maakt ontwerpen die tijdloos zijn en waarin mensen zich begrepen voelen.

 

Een mooi ontwerp is een vanzelfsprekendheid in haar proces. Ze is altijd op zoek naar een goed ontwerp, wat betekent een ontwerp dat intuïtief wordt omarmt door eindgebruikers."

 

ANNA heeft de afgelopen 18 jaar samengewerkt met nationale en internationale bedrijven, musea, educatieve instellingen, de zorg, horeca en particulieren. Samen met tekstschrijvers, architecten, ontwerpers, interaction designers, technici en bouwers hebben we meerwaarde gebracht voor deze klanten.  

DIT ZEGGEN ANDEREN

OPDRACHTGEVERS

“Het is erg inspirerend om samen te werken met Anna. 

 

Ongelooflijk creatief zijn meer mensen, maar Anna weet dit bovenal om te zetten in gestructureerde werksessies, heldere overzichten en buitengewoon toffe én haalbare plannen.

 

ANNA is een absolute aanrader!”

“Ik heb Anna leren kennen als een ontwerper die zeer betrokken is bij haar werk en jou als opdrachtgever goed mee kan nemen in de ideeën voor haar ontwerpen.

 

Daarmee is het heel prettig om met haar samen te werken. Ik heb met Anna samengewerkt voor de tentoonstelling m.b.t. de Tweede Wereldoorlog. Voor deze tentoonstelling maakte Anna een fris ontwerp waarin de persoonlijke geschiedenissen goed verbeeld werden. 

 

Bij een zwaar onderwerp heeft Anna met haar ideeën een lichtheid in het ontwerp gebracht. Daardoor voelen bezoekers zich in de ruimte zeer welkom en kunnen zij het verhaal goed tot zich nemen.”

Anna heeft ons geholpen met het ontwerp van de bekleding van onze prachtige nieuwe meubels op het leerplein. Wij (leerlingen en team) zijn heel tevreden met het resultaat en het proces dat daarnaartoe bewandeld is.

 

Door de kundige aanpak van Anna is het kunstige ontwerp van de bekleding enerzijds verweven met de identiteit en rijke geschiedenis van onze school, anderzijds straalt het de warmte en huiselijkheid uit die bij de school past.